Specials

Travel & Outdoor

Strand

leuke strandactiviteitOp het mooie strand van Wassenaar zijn wij het gehele seizoen beschikbaar voor de mooiste strandactiviteiten! Wij hebben hier een permanente vergunning en werken samen met de horeca gelegenheden die voor u klaar staan met heerlijke diners, barbecues, borrels en feestavonden! Een garantie voor een fantastische dag in een ongedwongen sfeer!!

Tevens werken wij ook op een door u gewenst strand en hebben op aanvraag ook fantastische horeca gelegenheden op o.a. strand Scheveningen, Katwijk, Noordwijk, Zandvoort

Zuid Limburg

In de Limburgse heuvels nabij Valkenburg hebben wij een fantastische uitvalsbasis in Berg en Terblijt! Een ontdekkingstocht in en op de Dutch Mountains! Grotten tocht, Abseielen, Tokkelen, Touwbanen bouwen over de Geul, Mountainbiken, mooie wandelingen en stadsbezoek Maastricht worden aangevuld met fantastische horeca en overnachting in een ongedwongen huiselijke sfeer!

       

               

Zeeland 

Bij het plaatsje Brouwersdam hebben wij een mooie avontuurlijke uitvalsbasis met allerlei leuke en avontuurlijke activiteiten! Uitstekend geschikt voor teambuilding en training maar ook als leuk uitje in het typisch Zeeuwse landschap!

Uw Locatie

Wij verzorgen ook tal van activiteiten en trainingen op een door u gewenste locatie! Wij nemen de organisatie en uitvoering voor onze rekening en staan garant voor een fantastische dag!! De programma’s worden in overleg geheel op maat gemaakt en zorgen ervoor dat u als organisator ook een ontspannen dag kan beleven!!

Locaties over de Grens

Op aanvraag hebben wij ook mogelijkheden om in verschillende landen iets leuks voor u te organiseren. Wij hebben goede contacten en ervaringen in de volgende landen:

Belgie (omgeving St’ Vith), Duitsland (Bad Bentheim, Bad Reichendahl, Willingen), Italië (Rome), Frankrijk (Normandië)

Indoor

Green Adventures heeft haar kantoor in Katwijk tevens hebben wij hier een sporthal en vergaderruimte. Wij verzorgen hier de leuke en efficiënte combinatie van vergaderen/training en teambuilding/vergaderbreak.

Deze voormalige sportaccommodatie van Marine Vliegkamp Valkenburg zorgt voor een ontspannen en ongedwongen sfeer en is een mooie uitvalsbasis voor al onze activiteiten.

In de directe omgeving van onze outdoorlocatie op het strand van Wassenaar en Katwijk, Bos en Duin. Tevens in de nabijheid van prima overnachting en horeca!

 

Bewonder ons aanbod of neem direct contact op voor een mooi programma op maat!!
Contact

 

 

 

Team Travel;

Ga met uw team de diepte in.

Op een schitterende locatie midden in de natuur gaan we met het team een 4 daags programma beleven. Jezelf en elkaar leren kennen in een inspirerende omgeving.

We werken met mooie opdrachten en verrassende elementen.

Ervaar de schitterende natuur, snuif de cultuur en historie en geniet van culinair authentiek Italië. Alles komt samen in deze schitterende teamreis!

stefSpecials