School Adventure schoolprogramma

Adventure Mountain ligt in het schitterende bos/duin gebied op het landgoed Duinrell.

We hebben hier een mooi Adventure programma waarbij de kids elkaar beter leren kennen en in aanraking komen met begrippen als: samenwerking, luisteren naar elkaar, elkaar helpen oog hebben voor elkaar, motorische basisvaardigheden en natuurbeleving.

Dit programma hebben wij speciaal voor scholen samengesteld en mogen wij al jaren voor vele scholen in het pakket opnemen.

Duur programma: ca. 3,5 uur
Prijs: € 20,00 per persoon
Programma inclusief Tikibad: € 25,00 per persoon
Inclusief:Gebruik alle materialen. Begeleiding op alle onderdelen. Verzekering, Voorbereiding, wedstrijd- en doordraaischema’s.

Highropes
touwbaan-doen-scholenEen spectaculair parcours door de bomen op een hoogte van ca 7 meter. Een zestiental verplaatsingen bezorgen de leerlingen en leraren een onvergetelijke ervaring. Na uitleg van het materiaal en de procedure leggen jullie geheel beveiligd het parcours af, om af te sluiten met een tyroliënne. (Minimale lengte deelnemer 1,40 meter)
Tokkelen
tokkelen voor scholen wassenaar randstadGeheel beveiligd suis je aan een katrol met hoge snelheid 120 meter lang en 35 meter hoog vanaf de top van Adventure Mountain naar beneden. Boven hebben jullie, voor vertrek, een schitterend uitzicht over de omgeving.
LOWROPES
Behendigheid op een halve meter boven de grond. Fysiek het zwaarste onderdeel op de Adventure Mountain. Welke groep komt zonder de grond te raken het snelste boven op de heuvel? Achttien verschillende aaneengesloten verplaatsingen gaan steil de heuvel op. (Minimale lengte deelnemer 1,30 meter)
Boogschieten
boogschieten met je klas randstadMet professionele handbogen wordt er na de instructie met de hele klas zo veel mogelijk in de roos geschoten. Welke groep haalt de hoogste score?

Het Adventure Mountain programma is vanaf 15 personen en is iedere dag te boeken tussen 09.00 uur en 17.00 uur. (Andere tijden op aanvraag).

Bij groepen groter dan 50 personen plaatsen wij er onderdelen bij om zo de belevingswaarde hoog te houden: Highland/bootcamp games estafette en touwbaan bouw/teamopdracht, Bamboe toren bouwen!

School Adventure schoolprogramma aanvragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
stefSchool Adventure schoolprogramma