Beach programma’s

We stellen op verzoek een leuk programma samen dat aansluit bij uw wensen. Wij hebben op strand Wassenaar onze vaste locatie echter kunnen wij ook op het door u gewenste strand programma’s wegzetten!!

Wij hebben al strandprogramma’s vanaf € 15,00 per persoon

Hieronder een aantal mogelijke activiteiten:

Vliegeren op Strand

Met grote Nasa Wing vliegers de kracht van de wind ontdekken! Waar ligt de Powerzone en hoe stuur ik de vlieger zo dat hij mooi in de lucht staat!
Een leuke uitdaging en mooi uitwaai moment!

Raften op Zee

Een fantastische ervaring, met het team in de boot de golven trotseren!!
Na ’t omkleden in wetsuit en uitdelen van de helm en zwemvest volgt de instructie! Daarna stappen we samen met de instructeur op de raft en trotseren we de golven!

Branding kanovaren op Zee

Een fantastische ervaring voor iedereen!! Op een Sit on Top kano leert u varen en spelen met de golven zonder het enge gevoel van in de kano te blijven zitten als die omgaat. U zit er boven om en kunt zo gemakkelijk er weer opklimmen of naar de kant gaan!

Uiteraard krijgt u instructie en is de instructeur in de buurt om u bij te staan! Ook de wetsuit, helm en zwemvest ontbreken niet!

Golfsurfen op Zee

Na instructie gaat u proberen op een plank te staan en met de golven mee te surfen! Every body got surfing, surfing Wassenaar!!

Sport & Spel op Strand

Volleybal, Voetvolley, Bounceball, Uttimate frisbee, Target Golf, Highland Games is een greep uit de sport & spel activiteiten.

Wij verzorgen ook uw compleet bedrijf Beach Volleybal Toernooi!!!!!

Arrangement Beachprogramma aanvragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
stefBeach programma’s