Teambuilding op Adventure Mountain

Klimbos – Highropes – Hoog touwbanenparcours

touwbaan-nemen-wassenaarOp een gemiddelde hoogte van 7 meter baant u zich een weg over 16 verschillende touwbruggen door de bomen. U start met een uitleg en instructie over de materialen en de toepassingstechnieken. U klimt beveiligd de acht meter hoge ladder op. Het Klimbos touwbruggenparcours neemt u mee het bos in en biedt u meerdere uitdagingen om de komende plateaus te bereiken. Aan het einde van het touwbrugparcours daalt u af met de tyroliënne. Dit is een houten boomstam waar u zich aan zekert en 30 meter diagonaal naar beneden roetsjt. Het gehele klimbos is verlicht en daarom is het ook mogelijk om ’s avonds door de bomen te klimmen.

Boogschieten – Handboogschieten op Duinrell

boogschieten op het strandOp Adventure Mountain in Duinrell staat een vaste boogschietsituatie met acht targets. Na instructie mag u proberen de pijlen in de roos te schieten. De afstanden kunnen eenvoudig worden aangepast. Er zijn zowel grote en kleine bogen als links- en rechtshandige bogen. Het hele outdoor terrein is volledig verlicht en daarom is het dus ook mogelijk om ’s avonds te boogschieten. Tevens is het mogelijk om het boogschieten op een locatie naar keuze te laten plaatsvinden. Wij kunnen acht mobiele targets met een speciaal pijlenvangnet op bijna iedere gewenste plek opzetten.

Tokkelen – Duo tokkelbaan 120 meter

tokkelen wassenaarVanaf het tokkelplateau boven op Adventure Mountain-duin in Duinrell raast u 120 meter met zo’n 50 kilometer per uur naar beneden. U heeft boven uitzicht over het park Duinrell, Wassenaar en omstreken. Doordat er twee tokkelbanen naast elkaar hangen kan er tegelijk of snel na elkaar worden afgedaald. Het activiteitenterrein is volledig verlicht en daarom kunt u ook ’s avonds tokkelen.

Lowropes – hindernisbaan

lowropesOp een gemiddelde hoogte van 60 centimeter klautert u een steile heuvel omhoog. Achttien verschillende touwbruggen en hindernissen volgen elkaar aansluitend aan. De Lowropes hindernissenparcours is zeer geschikt als teambuilding element of in competitie toe te passen. Halverwege komt u al behoorlijk verzuurt boven op de heuvel aan en ziet dat u nog een hele weg te gaan heeft. Zowel jong als oud beleefd veel plezier aan dit uitdagende en sportieve hindernissenparcours. Het gehele klauterparcours is verlicht en daarom ook ’s avonds goed te doen.

Bekijk arrangement
stefTeambuilding op Adventure Mountain