Strandactiviteiten voor verenigingen, bedrijven en scholen

Green Adventures verzorgt diverse strandactiviteiten voor scholen, bedrijven en verenigingen. Wij hebben we een heel groot stuk strand tot onze beschikking. Green Adventures heeft een vergunning om op het strand activiteiten te organiseren. Naast het strandpaviljoen kunnen we boogschieten. Tussen het paviljoen en de zeilvereniging is er vollop ruimte voor activiteiten.

kleiduiven schieten wassenaarMet originele Winchester geweren schiet u op de plastic kleiduiven die door de werparm worden gelanceerd en hoog aan u voorbij vliegen. Omdat er geen hagel of kogels in de geweren zit maar batterijen, die een laserstraal zeer accuraat wegschiet, is het met laser op kleiduiven schieten bijna overal mogelijk. Wanneer u de trekker overhaalt klink er weldegelijk een hard schot gereproduceerd door het geluidssysteem. Op het automatische scoreboard ziet u of u raak heeft geschoten en hoeveel punten u scoort. Het bijzondere van het laser kleiduiven schieten is dat u met vijf personen tegelijk op één kleiduif kunt schieten. Het systeem registreert ook wie er als eerste, tweede of derde de kleiduif heeft geraakt. Hierdoor zijn meerdere spelvormen mogelijk en het laser kleiduiven schieten een extra dimensie en competitie-element. Laser kleiduiven schieten kan ook op andere locaties aangeboden worden!!
Green Adventures heeft  op het strand in Wassenaar bij Strandpaviljoen Sport een vaste boogschietlocatie. Na instructie mag u proberen de pijlen in de roos te schieten. De afstanden kunnen eenvoudig worden aangepast. Er zijn zowel grote en kleine bogen als links- en rechtshandige bogen. Het hele strandtentseizoen is het mogelijk om naast paviljoen Sport je vizier op scherp te stellen. Tevens is het mogelijk om het boogschieten op een locatie naar keuze te laten plaatsvinden. Wij kunnen acht mobiele targets met een speciaal pijlen vangnet op bijna iedere gewenste plek opzetten.boogschieten-op-strand
Stroop de mouwen maar op en laat die spierballen werken. Tijdens de Highland Games van Green Adventures mag er flink gekrachtpatst worden. Diverse onderdelen kunnen in competitie of gewoon vermaak worden gespeeld. Een aantal highland games spelen voor u op een rij; Tug of War – Touwtrekken: Vooral leuk als finale spel, Throwing the Hammer – Houten hamer gooien: Slingeren en proberen de grootste in afstand te werpen, Sandbags of Strength – Zandzakken tillen en lopen: Verplaats zo snel mogelijk de met zand gevulde zandzakken van a naar b, Tossing a Dwarf – Gooi de tuinkabouter zo ver mogelijk weg, Pulling the Weights – Sleep de ballast zo snel mogelijk door het zand van a naar b. Rolling the Barrel – Ton rollen: Rol de ton, alleen of met meer, zo snel mogelijk door de uitgezette route van a naar b. Zo zijn er nog heel veel mogelijkheden om uw krachten te tonen en te vergelijken met uw vrienden en collega’s. Eigen suggesties zijn natuurlijk welkom.
Altijd al eens op een golf willen rijden? Wij bieden je de gelegenheid om de basistechnieken van het golfsurfen meester te worden. We starten met het droog surfen op het strand. Hier leer je de juiste liggende startpositie op het surfboard te vinden en hoe je met een snelle opwaartse beweging in de goede voetenstand komt. Daarna ga je met je grote surfplank het water in en trotseren we de branding. Peddelen, even uitrusten en wachten op die perfecte golf. Zie daar de eerste deelnemers juichend op hun plank staan om vervolgens weer koppie onder te gaan.
Ervaar de echte kracht van de wind met onze Nasawings. Na een instructie en uitleg over de vlieger, het sturen en de veiligheidsaspecten mag je proberen de vlieger in de lucht te houden. Vanaf windkracht vier zal je na een paar minuten de verzuring in de armen gaan voelen. Daarom is het prettig om door te wisselen met de andere deelnemers. Wanneer je de vlieger onder controle hebt kunnen we een grote vlieger gaan proberen. Bij veel wind is het mogelijk om je achter de vlieger aan te laten slepen, je moet echter wel weer zelf terug lopen.
Hoge rollende golven en een stevige branding maken het brandingraften tot een waar spektakel. Een raft is een opblaasbare roeiboot waar gemakkelijk zes personen tegelijk in kunnen zitten en roeien. We trekken een wetsuit aan, zetten een helm op en luisteren aandachtig naar de instructie. Met z’n zessen tillen we het raft omhoog een galopperen de zee in. Lekker pootje baden is er niet bij want er moet direct hard gewerkt worden om door de branding te roeien. Eenmaal door de golven heen varen we een paar rondjes en deinen we lekker op en neer. Dan zoeken we de golven op en surfen we met hoge snelheid weer naar de kust. Zijn er nu geen golven, treur niet, we maken het minstens even intensief.
Een leuke variant op het wild water kanovaren, peddelen in de branding! Op Sit on Top kano’s vaar je door de branding heen om vervolgens op de golven terug te surfen! Een intensieve maar zeer leuke en spectaculaire activiteit!!

U kunt deze activiteit ook op uw locatie beleven! Ook op binnenwater hebben we leuke activiteiten met de kano’s, kano polo en estafette vormen of gewoon een stukje varen!

RIB & Banaan varen – Grote speedboot op zee – Powerboot Varen

Met uw groep gaat u de zee op om in een grote speedboot/powerboot een paar rondjes op hoge snelheid te gaan RIB varen. Een RIB is een Rigid Inflatable Boat. Met een motor van 330 PK bereiken we met gemak 39 knopen dat is zo’n 72 kilometer per uur. De RIB heeft tien zitplaatsen en kan daarom grotere groepen in een paar vaarsessies gemakkelijk aan.

Daarnaast is het ook mogelijk om de grote opblaasbare banaan achter de speedboot te hangen. Met meerdere personen zit je in een treintje achter elkaar op de vaarbanaan en probeer je er zolang mogelijk op te blijven zitten terwijl je over de golven stuitert. De bananenboot is dus een zeer leuke extra optie!

Vraag informatie

Beach Volleybal

volleyball-op-strandVolleyballen op strand is één van de meest aangevraagde activiteiten bij Green Adventures. Wij beschikken over meerdere volleybalvelden en kunnen daarom grote groepen in een kort tijdsbestek aan. Een compleet verzorgd volleybaltoernooi behoort tot een van de vele mogelijkheden. Van professioneel verzorgde groepswarming-up tot barbecue met muzikaal aangekleed feest. U kunt de volleybalvelden ook bij ons huren als u de verdere organisatie graag zelf doet. Wij verzorgen ook complete toernooien op door u gewenste locaties!!

Ultimate Frisbee

Op het strand, op een veld of in het bos, Ultimate Frisbee is overal erg leuk om met je groep of team te spelen. Probeer de frisbee in de endzone te vangen die wordt verdedigd door de tegenstanders. Op het strand is het rennen erg zwaar maar het springen en duiken des te leuker door een vrij zachte landing. Op de bijvoorbeeld grasvelden kan je heel hard rennen en daarom meer meters afleggen en verder gooien. In het bos zijn de bomen een extra hindernis die in het speelveld staan.

Bekijk arrangement
stefStrandactiviteiten voor verenigingen, bedrijven en scholen