Adventure Golf

Forest & Beach Golf

Forest Golf, bosgolf, spelen we op het heuvelachtige en bosrijke landgoed van Duinrell. Met echte golfclubs speelt u de negen holes route met scorekaart. We spelen met soft-, rubber- of naar wens met echte golfballen. Omdat er geen greens in het bos liggen en daarom het ‘putten’ van de bal erg lastig wordt hebben we van het putten echte putten gemaakt. Grote holes die ook voor het Frisbee- en Voetbalgolf worden gebruikt maakt het afronden van de bal in de put iets gemakkelijker. Beach Golf, strandgolf, wordt gespeeld in de grootste bunker van Nederland, het strand aan de Noordzee. U kunt kiezen voor alleen een golftargetpractice of golfcourse route, een combinatie van deze twee is ook mogelijk.

Boeren Golf – Bos of Strand

Boeren golfen in de bossen van Duinrell Wassenaar in het gebied rondom Adventure Mountain van Green Adventures. Met de bekende boerengolfclubs, de houtenklomp aan de stok, een scorekaart en de negen holes route met zich mee. Probeer de boerengolf voetbal met zo min mogelijk schoten in de speciale voetbalholes in de grond te scoren. Per hole wordt het aantal slagen genoteerd en aan het einde bij alle andere holes opgeteld. Speelt u boven of ander par is altijd maar de vraag. Omdat het speelgebied, de boerengolfcourse, heuvelachtig is met veel bomen en struiken is het een schitterend maar vooral lastig gegeven om de gemiddelde score te behalen. Gelukkig is de bal oranje en daarom gemakkelijk terug te vinden. Boerengolf op het strand is even zo leuk als in het bos. Er worden diverse hindernissen geplaatst waar overheen, omheen of in moet worden geschoten. De duinen op en af en de vele zandkuilen maken het er niet makkelijker op.

Voetbal Golf – Bos of Strand

Voetbal golfen in de bossen van Duinrell Wassenaar in het gebied rondom Adventure Mountain van Green Adventures. Iedere deelnemer krijgt een oranje lerenknik, een scorekaart en de negen holes route met zich mee. Probeer de voetbal met zo min mogelijk schoten in de speciale voetbalholes in de grond te scoren. Per hole wordt het aantal trappen genoteerd en aan het einde bij alle andere holes opgeteld. Speelt u boven of ander par is altijd maar de vraag. Omdat het speelgebied, de voetbalgolfcourse, heuvelachtig is met veel bomen en struiken is het een schitterend maar vooral lastig gegeven om de gemiddelde score te behalen. Gelukkig is de bal oranje en daarom gemakkelijk terug te vinden.
Voetbal golfen op het strand is even zo leuk als in het bos. Er worden diverse hindernissen geplaatst waar overheen, omheen of in moet worden geschoten. De duinen op en af en de vele zandkuilen maken het er niet makkelijker op.

Frisbee Golf – Disc Golf – Bos of Strand

Frisbee golfen, ook wel ‘Disc Golf’ of discgolfen genoemd, in de bossen van Duinrell Wassenaar in het gebied rondom Adventure Mountain van Green Adventures. Iedere deelnemer krijgt een frisbee en de negen holes route met zich mee. Probeer de frisbee met zo min mogelijk worpen in of tegen de speciale frisbee-/voetbalholes met oranje scorepijp te gooien. Per hole wordt het aantal worpen genoteerd en aan het einde bij alle andere holes opgeteld. Speelt u boven of ander par is altijd maar de vraag. Omdat het speelgebied, de frisbee-/voetbalgolfcourse, heuvelachtig is met veel bomen en struiken is het een schitterend maar vooral lastig gegeven om de gemiddelde score te behalen. Frisbee golfen op het strand is een stuk makkelijker omdat er iets minder bomen staan dan in het bos.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
stefAdventure Golf