Adventure Forest voor scholen verenigingen en bedrijven

Mountainbiken

mountainbiken wassenaarHet bosrijke en heuvelachtige landschap op het landgoed van Duinrell Wassenaar is uitermate geschikt om te mountainbiken. Vanaf onze vaste locatie Adventure Mountain in Duinrell starten we de mountainbiketocht. Een leerzame uitleg en leuke oefeningen met de mountainbike zorgen voor een goede warming-up. Een zeer pittige klim het hoogste punt van Zuid-Holland op, 35 meter boven NAP. Veel heuvels, hindernissen en lastige afdalingen. De instructeurs kennen de locatie zeer goed en passen de route per deelnemersniveau aan. Wij kunnen ook op iedere andere gewenste locatie een leuke Mountainbike Clinic/Workshop aanbieden!!

Vlot varen en bouwen

vlot bouwen wassenaarWe varen op de meren en vijvers in het bos van Duinrell. Maar daarvoor moeten we eerst een vlot in elkaar zien te bouwen. Grote blauwe tonnen, touwen, spanbanden, houten palen en een goed team zijn de ingrediënten voor een ‘goed’ vlot. Na instructie, of juist niet, mag het team aan de slag om hun eigen schip te bouwen, te water laten en naar de overkant varen. Vlotbouwen en -varen is zeer geschikt als teambuilding. Het vlot kan, op verzoek, ook door de instructeurs gebouwd worden, op eigen risico natuurlijk. Het vlotvaren kan ook op locaties elders gedaan worden!!

Touwbruggen bouwen

touwbrug wassenaarIn het bosgebied van landgoed Duinrell zijn er tal van mooie locaties om touwbruggen te bouwen. Het uitdagend zijn de bruggen over water. Na een knopenles met onder andere de spanknoop en mastworp mogen de deelnemers hun eigen touwbrug bouwen met de lange touwen. Als deze wordt goed gekeurd door de instructeur mag het team de brug trotseren. Let op! ook de instructeur ziet sommige deelnemers graag het water in vallen. Het bouwen van bruggen is een goed middel voor teambuilding met een avontuurlijk tintje. Het bouwen van touwbanen is bijna overal mogelijk waar stevige bomen staan, met een sloot er tussen wordt de beleving sterk verhoogt.

Bekijk arrangement
stefAdventure Forest voor scholen verenigingen en bedrijven